Rechtsgebieden

Binnen de rechtspraak zijn er verschillende rechtsgebieden, specialisaties en aandachtsgebieden. Onderstaand een overzicht van alle rechtsgebieden waar Advocatenkantoor Van Kasteren voor u het verschil kan maken.

Bestuursrecht

Als u het niet eens bent met een beslissing van een overheid, dan kunnen wij u helpen een passend beroep in te stellen. Denk aan het veilig stellen van uw sociale zekerheid.

Incasso

Hebt u een vordering die niet op tijd of volledig wordt voldaan? Blijf bezig met ondernemen! Wij besparen u tijd en geld door uw incasso uit handen te nemen. 

Insolventierecht

Door onze ruime ervaring met faillisement of solventierecht, creëren wij oplossingen waar anderen enkel problemen zien. Als curator belichten we ook de andere kan van de zaak.

Personen- en Familierecht

Binnen de persoonlijke sfeer gaan conflicten vaak samen met emoties. In veel gevallen spelen de emoties hoog op. Wij geven vertrouwen om rationeel te kunnen blijven denken.

Vastgoedrecht

Van huurgeschil tot zakelijk vastgoed. We zijn er voor zowel de eigenaar als de huurder. Bij Advocatenkantoor Van Kasteren bouwen we samen aan een stevig fundament van uw zaak.

Verbintenissenrecht

Wanneer een contract of verbintenis niet of niet volledig wordt nagekomen kunnen wij u bijstaan. Ook voorafgaand aan het sluiten van een dergelijke verbintenis adviseren wij u graag.

Neem contact met ons op